​DAS-LøsningeR sikrer jer optimal dækning

​Hos Telpartner er vi førende på markedet inden for DAS-løsninger, og vi er specialister i såvel komplekse som mindre løsninger.

Vær på overalt med vores das-løsninger

Smartphones og tablets er kommet for at blive og spiller i dag en enorm rolle i næsten alle danskeres hverdag og arbejdsliv. Med både 3G og den nye 4G-tidsalder forventes det af enhver at kunne være tilgængelig og online hele tiden - alle steder.

Hvad enten vi befinder os i Københavns Metro, i shoppingcenteret i Aarhus, i flyet på vej til Billund, og ikke mindst på arbejdspladsen, har vi behov for at være online 24/7 - her kommer DAS-løsninger ind.

Vi kender alle problemet med, at signalet virker fint, lige indtil vi træder indendørs og oplever udfald i dækningen. Der er mange årsager til dårlig indendørs dækning. Primært er vores valg af lavenergi byggematerialer en af de store årsager.

Men kapacitet er en anden. Når vi er samlet mange personer på forholdsvis små arealer som kontorer, kan antennerne udenfor ikke levere den fornødne kapacitet. 

Vi sikrer kapaciteten

Med vores DAS-løsninger kan vi hos Telpartner være med til at sikre dækning og kapaciteten på netværket ved at etablere DAS anlæg, der dækker de specifikke behov.

Med de rigtige løsninger kan vi sikre optimalt signal og dataadgang i selv de mest komplekse bygninger og transportmidler.

Vi har især stor erfaring med In-train Repeatere, hvor vi blandt andet har sørget for mobildækning i Øresundstogene på kystbanestrækningen.

Ligeledes har vi været med til at udvikle og sikre mobildækning i Københavns Metro og under Eurovision 2014 i ​København. Vi har også etableret dækning med das-løsninger på en stor mængde hospitaler i Danmark.

Lige nu er vi blandt andet i gang med levering af en DAS-løsning til det nye superhospital i Århus, DNU, som er på hele 650.000 m2. Vi leverer løsningen i samarbejde med en af vores danske samarbejdspartnere.

Vi står for det hele

Vi leverer kundespecifikke og komplette DAS-løsninger, hvor vi står for projektledelse, design, test og idriftsættelse. Installationen udføres af vores samarbejdspartnere. Vi leverer ligeledes de enkelte komponenter som indgår i DAS-løsninger. 

Med os som din professionelle samarbejdspartner er du sikret en god forbindelse til telefoni og internet, ligesom du er garanteret at alle medarbejdere, gæster eller besøgende oplever en tilfredsstillende dækning i hele bygningen.

Få mere information om DAS-løsninger i dag​

Vi sidder klar til at tage en snak med dig om dine ønsker og behov inden for DAS-løsninger. Ring til os på telefon 47 35 00 00 eller send os en mail på: salg@telpartner.dk

​Hvem er vi?

Telpartner har mange års erfaring med siteløsninger, RF- og mikrobølgesystemer samt indendørs DAS-løsninger

​TELPARTNER  DANMARK

Telpartner A/S

Knud Bro Allé 7A
DK-3660 Stenløse

Tlf.: +45 4735 0000
CVR-nr. : DK10116422

​Telpartner  Sverige

Telpartner AB

Isafjordsgatan 30 A
SE-164 40 Kista

​Tel: +46 8 20 78 00

Org.nummer: 556972-6663

​Kontakt os

Danmark Tlf +45 4735 0000

​E-mail: salg@telpartner.dk

Sverige Tlf.: +46 8 207 800

E-mail: salg@telpartner.se