​Testudstyr

​Testsystemer

Hos Telpartner har vi erfaringen og kompetencerne til at rådgive dig om valg af testkomponenter eller design af hele testsystemer.

Har du brug for et komplet testsystem, er du i gode hænder hos Telpartner. Vi samarbejder med de bedste inden for branchen, når vi udvikler kundespecifikke testsystemer til fx telekommunikation, OEM-produktion, medicoudstyr mv.

Alt inden for SiteMaster

Telpartner er autoriseret distributør for Anritsu og kan dermed tilbyde alt inden for SiteMaster, Spectrummaster og BTSMaster-Instrumenter. Desuden er vi lagerførende i tilbehør til instrumenterne, såsom eksempelvis testkabler, adaptorer og kalibreringskomponenter.

Vi tilbyder også reparation og kalibrering. Det er et krav fra operatørerne, at SiteMaster skal kalibreres. Du kan tilmelde dit SiteMaster-instrument til kalibrering hos os, så indkalder vi instrumentet til kalibrering. I forbindelse med kalibreringen tjekker vi, at adaptorer og testkabler fungerer perfekt, ligesom vi udskifter eventuelle defekte dele. Så er du sikret, at instrumentet fungerer optimalt.

Hos os kan du leje et erstatningsinstrument fx i forbindelse med kalibreringen eller i perioder med spidsbelastning, ligesom vi tilbyder SiteMaster brugerkurser med en god blanding af teori og praktiske målinger, så du kan blive helt opdateret.

TESTKOMPONENTER

Har du blot brug for enkelte komponenter såsom testkabler, adaptorer eller lignende, er vi klar til at levere de mest gængse produkter lige fra vores lager, ligesom vi kan rådgive dig om, hvilke produkter du skal anvende.

Produktoversigt

Til testmiljøet tilbyder vi følgende udstyr og komponenter:

  • SiteMaster
  • Attenuatorer
  • Loads
  • Testkabler
  • Adaptorer
  • Impedansomsættere
  • Splittere og combinere
  • Switche

Leverandører – Testudstyr

​Vi samarbejder med nogle af de bedste leverandører på området om at levere de mest optimale og skræddersyede løsninger til vores kunder.

Se oversigt over leverandører »

​Hvem er vi?

Telpartner har mange års erfaring med siteløsninger, RF- og mikrobølgesystemer samt indendørs DAS-løsninger

​TELPARTNER  DANMARK

Telpartner A/S

Knud Bro Allé 7A
DK-3660 Stenløse

Tlf.: +45 4735 0000
CVR-nr. : DK10116422

​Telpartner  Sverige

Telpartner AB

Isafjordsgatan 30 A
SE-164 40 Kista

​Tel: +46 8 20 78 00

Org.nummer: 556972-6663

​Kontakt os

Danmark Tlf +45 4735 0000

​E-mail: salg@telpartner.dk

Sverige Tlf.: +46 8 207 800

E-mail: salg@telpartner.se